Konstnärssamtal 8 mars

Välkomna på konstnärssamtal i Trollhättans konsthall på internationella kvinnodagen 8 mars! Om hemmafruexil och teckning som magi. Peter Hagsér samtalar med mig om arbetsprocessen bakom den pågående utställningen i konsthallen och den nyproducerade katalogen ”Farmor virkade inte ens”. Schema för kvällen. 18-18.30 Vi gör något praktiskt med blyerts tillsammans med Hanna. Alla välkomna oavsett ålder. … Läs mer

Min utställning pågår

Jag vill verkligen tacka alla som kom på vernissage av min utställning på Trollhättans konsthall! Utställningen pågår fram till 27 mars och på kvinnodagen den 8 mars kommer det att hållas ett publikt samtal med mig och konsthallens intendent Peter Hagsér. Samtalet utgår ifrån arbetet som utmynnat i konstkatalogen ”Farmor virkade inte ens” och som … Läs mer

Ny Konstkatalog

I veckan kom solen och min nyproducerade konstkatalog levererad från tryckeriet i vackra lager på varandra. Materialet i katalogen är i bild och text och främst ur arbetsprocessen ”Farmor virkade inte ens”. Det blir ”release” av katalogen på vernissage av min utställning i Trollhättans konsthall 5 februari! Kom!

Södra Bohusläns konstvandring 2021

I år deltar jag på Södra Bohusläns konstvandring. Jag följer folkhälsomyndighetens restriktioner och kommer att släppa in max 4 personer åt gången i min ateljé på 40 kvadratmeter, eller ett sällskap som är större än så. Det kommer finnas en eld att värma sig vid utanför om det blir kö. Varmt välkomna!

Inspelning om mitt konstnärskap

I december 2019 presenterade jag mitt konstnärskap på klubb Kakor och kultur hemma hos konstnären Björn Pehrborg.  Här är en liten film från delar av presentationen.

Nästa utställning

14 – 21 juli ställer jag ut mina verk i Hamnmagasinet i Slussen, Orust. Bland annat kommer de här bilderna att finnas till försäljning som fine art prints.
Kom och besök vackra Orust och mina bilder!